perjantai 8. tammikuuta 2016

RUKin kurssijuhla / 247 valmius / 2.1.2016

Huh mikä viikonloppu! Tosiaan perjantaina oli tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan.. noh, sänkyyn menin kyllä ajoissa mutta unta ei kuulunut. Oli aika kammottavaa katsoa kelloa vielä lähempänä keskiyötä, kun herätys oli klo 4 aamulla.
3-4 tunnin unien jälkeen "pirteenä" odottamaan kampauksen valmistumista, jonka äiti mulle loihti. Seuraavana vuorossa aamupala ja meikki.

Avec-kuljetus haminaan lähti tikkurilasta klo. 7:30. Olin kuitenkin jo melkein tunnin etuajassa, sillä lauantai aamuna siihen kellonaikaan ei yleiset vielä meidän suunnasta niin hyvin kulkenut.
Matka haminaan suju ihan kohtalaisesti, tuli juteltua muiden aveceiden kanssa ja jännitettyä niin pajon, että tuli jo vähän huono olo. :D

Haminassa sitten vihdoin jätettiin matkatavarat kasoihin ja lähdettiin päärakennuksen edessä olevalle kentälle, jossa odoteltiin ruusurynnäkön alkua. Oli muuten aivan hirmu kylmä, hyrr. (ruusurynnäköstä löytyy varmasti jonkinlaista videota youtubesta)







Kieltämättä on aika hurjaa kun about 700 upseerioppilasta juoksee päin.


Ei meinattu heti Jeren kanssa löytää toisiamme sieltä kaiken väkijoukon keskeltä, mutta kyllä se tuttu naama hetkenpäästä vilkahti näkyviin. Ruusu ei ollut säästynyt kuitenkaan ihan täysin ehjänä, vaan saapui mulle melkein katkenneena. Ei sillä kyllä minkäänlaista merkitystä olisinko saanut ruusun ehjänä taikka kokonaan katkenneena, tärkeintä siinä oli että tuo miekkonen tulee yhdessä osassa minun luo. :D

Ruusurynnäkön jälkeen mentiin kotkaan Jeren luo ja siellä sitten tapasin Jeren perheen, syötiin pikkasen, valmistauduttiin ja otettiin vielä muutamat kuvat.



Sitten alkokin se virallinen juhla ruokailulla. Ruoka oli hyvää ja sillä pärjäsikin suhteellisen pitkälle iltaa. Tavattiin ruokailussa myös ensimmäisen kerran Jeren pari uo kaveria aveceineen ja sillä porukalla vietettiinkin sitten koko ilta.


Ruokailun jälkeen siirryttiin päärakennukselle, jonne oli bussikuljetukset, ettei aveceiden tarvitsisi kävellä sitä huimaa matkaa, mutta jostakin syystä ajateltiin että bussia ei lähde vielä vähään aikaan joten eiköhän kävellä tämä lyhyt matka..... se oli lopulta ihan kamala idea (ei ainakaan mun..) ja sen pienen matkan aikana kaikki me kuusi jäädyttiin totaalisesti :D avecit iltapuvuissa ja jopa uo:t kurkkusalaateissaan. Perille me kuitenkin päästiin ehjinä, lievästi sanottuna hieman jäätyneinä, mutta kuitenkin päästiin!

Sitten vuorossa oli joku lyhykäisempi tilaisuus maneesissa, jossa tilan puutteen vuoks avecit ja uo:t istu sylikkäin. Sitten vähän oleskelua ja jutustelua ja vielä vähän enemmän yhdessäoloa ja jutustelua. Ohjelmassa ois ollu myös disco, jossa illan aikana kävästiin kerran, todellakin vaan kävästiin ja ei ollut kovin miellyttävä kokemus haahuilla keskellä isoa kasaa hieman tai hieman enemmän tuiterissa olevia ihmisiä heilumassa. Ohjelmassa oli myös vähän grilliruokaa takapihan lämmitetyssä teltassa ja mahdollisuus ois ollut myös parivalokuvaukseen, johon parhaimmillaan ihmiset odotti lähemmäs tuntia(eikiitos) ja tanssia, mutta suhteellisen pieni tanssilattia, puolituntia ja ainakin 700avecia + 700uo:ta + kutsuvieraat = ei tilaa todellakaan kaikille. Unohtamatta vielä juhlan esiintyjiä, aamulypsyn hovimuusikko Ilkka ja Maija Vilkkumaa.
Illan ja juhlan päätteeksi vuorossa oli vielä speksi, jossa paljon upseerioppilaiden tekemiä esityksiä/sketsejä. Ja tietenkin koska oltiin maneesissa, istuttiin taas sylikkäin, tälläkertaa vain paljon kauemmin..


Juhlan jälkeen matka jatkui Jerelle, ensin lämpimään saunaan (oltiinhan me taas lähellä jääkalikoita ulkona odottamisesta) ja sitten nukkumaan.

Paikan koristuksista mulla ei ole paljon kuvia, tai itseasiassa tästä postauksen viimeisestäkin, eli ainoasta koristuksiin liittyvästä kuvasta saan kiittää yhtä ihanaa avecia. Mutta koko paikka näytti mielettömän upeelta kiitos upseerioppilaiden.


Haluun vielä kiittää tästä ihanasta juhlasta poikaystävääni, enhän olis päässyt näihin suomen mahtaviin kakkosbileisiin, enkä myöskäön olisi viettänyt näin ihanaa päivää ilman Jereä. <3
Haluun myös kiittää Suvia ja Pinjaa (ehkä vähän Aksua ja Mikoakin) mahtavasta illasta. <3
Haluun myös kiittää kaikkia muitakin jotka jollaintavalla oli osa sitä päivää.

♡:lla nida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti