torstai 31. joulukuuta 2015

Nokia eden

Lauantaina oli lähtö klo. 10 aamulla perheen kanssa kohti nokia edeniä. Päästiin melkeinpä heti viemään tavarat huoneisiin ja siitä sitten hieman nälkäisinä lounaalle.



Lounaan jälkeen aika menikin suhteellisen ja ehkä vähän liiankin nopeasti uidessa, herkutellessa, yhdessä puuhatessa ja syödessä vähän vielä lisää.

Sitten tuliki se aika että sai kömpiä sinne hotellin sänkyyn... oonko mä ainut ketä rakastaa hotellisänkyjä? Nukun niissä aina niin paljon paremmin kun omassa. Niistä ei vaan ikinä haluis nousta, vaan tuntuu että sinne vois jäädä ikiajoiks.
Noh.. kuitenkin aamulla kahdeksan aikoihin oli salitreeni eessä Suskin ja Santun kanssa, tulihan siitä hyvä olo, mut oishan se sänkyynkin jääminen kieltämättä myös houkuttanu.

Salin jälkeen suihkuun ja aamupalalle. Hotellien aamupalat on myös jotain niin täydellistä, lihoisin varmaan ku mikäkin jos saisin sellasen määrän sellasta ruokaa joka aamu nenän eteen.

Eessä oli enään huoneiden luovutus ja kotimatka.


Ois ollu aivan täydellistä jos tuolla ois voinu olla 2 yötä, mutta valitettavasti mulla ja äidillä oli. työvuorot maanantai aamulla..

♡: lla nida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti